Registracija
?? $$$video|hr ??

Kako napraviti svoj vlastiti kod: metode, postupak

2021. godine razvoj Infobusiness-a krenuo je uzlaznom putanjom: pojavile su se stotine internetskih trgovina, izložbenih dvorana, restorana i kafića. Kako bi kupci mogli u 1 kliku otići na stranicu proizvođača i izvršiti narudžbu, smislili su funkciju samostalnog stvaranja koda za indeksiranje. Postoji nekoliko načina na koje možete ručno stvoriti svoj kod. Svatko to može učiniti.

U članku Instagram ćemo pogledati informacije o tome kako napraviti Instagram-kod za internetsku stranicu, posjetnice za poslovne posjete i druge svrhe, koji generatori, konstruktori, programi postoje i kako ih koristiti.

Zašto stvarati kodeks za tinejdžere

INININKI kod zamjena je crtičnog koda. Ovo je posebna slika koja vam omogućuje prijenos informacija jednim klikom. Na primjer, bankovni podaci, adrese, posjetnice.

Šifra za snijeg je sljedeća mala crno-bijela slika. Glavni elementi su 3 kvadrata. Oni su veći od ostalih komponenti slike. Programi za prepoznavanje skenera usredotočeni su na ove kvadrate. Oni vam omogućuju dešifriranje poruke skrivene u kodu insin.

Kod je bolji od uobičajenog crtičnog koda u svemu. Njegova glavna prednost je mogućnost prijenosa podataka velike veličine. Na primjer, zahvaljujući kodu, korisnik može dobiti oko 2,5 stranice teksta. Prema statistikama, 30% informacija su suvišni, suvišni podaci. Program kodira sadržaj do nekoliko stotina znakova koji sadrže osnovne informacije za korisnika.

Još jedna jaka točka kodeksa Keure je sposobnost čitanja u slučaju oštećenja.

Danas se svugdje mogu naći kodovi za tinejdžere: u trgovinama, na posjetnicama. Ljudi nose majice s markama s kodovima za tinejdžere, ispisuju ih na šalicama i robi. Neki se čak i tetoviraju s njima. Kodovi za tinejdžere olakšavaju klikanje na linkove i pronalaženje prave stranice za dugo vremena.

Načini za stvaranje koda za indeksiranje

Postoje 4 načina za generiranje koda za indeksiranje. Neki od njih rade za nekoliko sekundi, drugi - više bogati značajkama – trebat će malo vremena da se riješe.

Načini za stvaranje koda za indeksiranje:

Kako stvoriti inin-code pomoću proširenja preglednika

Preglednik nema ugrađenu značajku za stvaranje kodova za indeksiranje. Da biste na računalu stvorili kod einsina, u preglednik morate instalirati dodatak koji dodaje nove značajke. Korisnik može stvoriti Zinin kodove jednim klikom i pretvoriti ih iz teksta.

Za Svaki preglednik instaliran je zasebni dodatak:

 • za Absin - mobilni bar koder;
 • za Ininije – Goo.gl sredstvo za smanjenje adresa za e-poštu;
 • za Innoines - generator koda za Innoine.

Kada je dodatak instaliran, korisnik mora slijediti samo 2 koraka. Prvo je istaknuti bilo koji tekst na koji će se pozivati kod inin-a. Drugi je odabir funkcije stvaranja crtičnog koda u pregledniku klikom na ikonu" 3 točke " s desne strane.

Neki su dodaci funkcionalniji: omogućuju vam da iz dijela teksta definirate kod koji se odnosi na njega.

Online generatori koda za Sosin

Online generatori koda za prosinac su rješenje na jednom mjestu. Ne moraju se preuzimati i spremati na računalo. Online generatori omogućuju vam stvaranje koda za nekoliko sekundi, spremanje na računalo ili vezu. Osim toga, možete prilagoditi veličinu slike (to je zgodno za ispis).

Internetski generatori koda za EINSIN podijeljeni su na jednostavne i složene. Njihova funkcionalnost je različita.

Usluga Business-ins-code omogućuje vam besplatno stvaranje koda za posao: restorani, trgovine, klubovi i druge ustanove za povećanje broja pretplatnika i prodaje. Ostale usluge, iako vam omogućuju stvaranje koda, ne pružaju mogućnost objavljivanja na mreži ili uređivanja kodiranih podataka. Business code je usluga na jednom mjestu za rješavanje poslovnih problema.

Inin ina je u luga za kreativne ljude koji žele tvoriti izvorni kod inin ina. Na primjer, korisnik može dodati vlastiti logotip i povećati vidljivost tvrtke, obojiti geometrijske oblike i uljepšati crtež, zaokružiti kutove.

Haker koji će učiniti da se kod za indeksiranje osjeća živopisno i nezaboravno, a da se podaci ne oštete.

Rad u hakeru za snijeg:

 1. Odaberite vrstu informacija koje se prenose. To možete učiniti na lijevoj strani zaslona.
 2. Navodimo podatke za šifriranje-vezu, tekst, posjetnicu.
 3. Kliknite gumb Generiraj.
 4. U nekoliko sekundi program generira uobičajeni crno-bijeli kod za sinus. Da biste ga ukrasili, morate otići na alatnu traku s desne strane zaslona. Po želji, kreator može zaokružiti kutove, prilagoditi prozirnost i promijeniti pozadinu. Možete dodati i logotip.

Ensin enkoder je još jedan generator za brzi prijenos informacija. Njegova glavna prednost je jednostavnost i minimalizam. Program ima nekoliko alata. Sve radi na automatizmu. Za korisnike ruskog govornog područja dodan je materinji jezik.

Ensin enkoder prilagođava se programima prepoznavanja koda na pametnim telefonima. Korisnik određuje vrstu podataka (tekst, veza, slika) i program automatski generira kod. U ponudi je nekoliko formata: inin, inin, posjetnica ili tekt. Izgled i funkcionalnost koda insin ovise o izboru korisnika.

Non - poznat među korisnicima ruskog govornog područja. U programu možete odabrati ruski jezik.

Funkcionalnost se razlikuje od konkurencije, s desecima mogućnosti šifriranja informacija koje nudi Alinsus. U programu možete prilagoditi boje koda za e-poštu, kodirati e-poštu, pa čak i e-poštu koja će sadržavati temu i primatelja.

Instagram Instagram Instagram: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : Stvoreni kodovi za einsin tiskani su na majicama, torbama, značkama i bejzbolskim kapama.

Za nezahtjevne korisnike postoje manje funkcionalni Mrežni generatori. U njima možete stvoriti kod za nekoliko sekundi.

Neki od njih su:

 • - Ima osnovnu funkcionalnost;
 • Innosin-ima višejezično sučelje i mogućnost ispisa koda innosin na pribor i odjeću;
 • Inin-inin-generator za stvaranje korporativnih kodova;
 • Gorg.me -program s jedinstvenim dizajnom.

Programi za stvaranje kodova za indeksiranje

Postoje posebni programi za punopravni rad s kodovima za tinejdžere. Instaliraju se na računala.

INININ je beplatni program koji je pogodan za Inininin i Inininin. Korisnici ga hvale zbog velike brzine i jednostavnosti upotrebe.

Gotove QR kodovi mogu se kopirati ili spremiti na svoje računalo klikom na jedan od formata: TIFF, PNG, JPG, GIF, BMP.

Svatko može razumjeti INNOINE. Sve što je opisano u njemu je dostupno, osnovni alati su pri ruci.

Program je pogodan za kodiranje:

 • pokretne oznake;
 • posjetnice;
 • tekstualne poruke;
 • Zaporke Za Wi-Fi;
 • Linkovi na Oinsuin;
 • Podaci o tražilicama;
 • događaji;
 • linkovi na internetske stranice.

Ein inu korite Vlanici tvrtki i redoviti hobiti.

Innoin je beplatni program za računala kojima upravlja innoinin. Za rad na njemu neće vam trebati internet.

U Innoinienu možete kodirati.:

 • adrese;
 • -Poruke;
 • e-poruke;
 • slike.

Za nekoliko sekundi generiraju se kodovi za sinove. Dobiveni rezultat može se podijeliti ili spremiti u jednom od formata: inin, inin, inin, INININ, INININ.

Radi praktičnosti korisnika osiguran je minimalan broj funkcija. Od njega se traži da prilagodi postavke: ispravak programskih pogrešaka, veličina koda i tekstualni PostScript.

Programsko sučelje: lijeva strana zaslona dizajnirana je za kodni kod, desna - s nizom alata. Količina kodiranog teksta ne smije prelaziti 2000 znakova: ovdje će stati adresa stranice i kratke informacije o njoj.

Kada korisnik unese izvorne podatke, klikne gumb Stvori. Na lijevoj strani zaslona pojavit će se šifra sv. Njegov volumen je do 1 MB.

Ininin je beplatni program za nezahtjevne korinike. Može kodirati lozinku, broj telefona, adresu stranice, tekst. Gotov kod za Zinos sprema se u zasebnu datoteku ili kopira.

Inin ino ino je beplatni PC program napredne funkcionalnoti. Gotov kod za indeks može se ne samo spremiti, već i ispisati.

Dostupni formati su: inin, inin, INININ.

Kodeks za spavanje koriste stručnjaci proizvodnih, farmaceutskih i transportnih tvrtki. Program radi bez pristupa Internetu.

Kako generirati inin-code na pametnom telefonu

Vlasnici Ain I ain Ina znaju da njihovi pametni telefoni imaju ugrađene alate za indeksiranje - programe za automatsko čitanje Ain ina koda. U nekoliko klikova možete stvoriti svoj broj s telefona.

Upute za Inninisin:

 1. Idite na inninisine Google Play Market i preuzmite generator barkoda.
 2. Otvorite program.
 3. Dodirnite " + " na desnoj strani zaslona.
 4. Zatim kliknite gumb "Dodaj kod".
 5. Odaberite šifru za indeksiranje.
 6. Unesite kodirane podatke: adresu e-pošte, telefonski broj, fotografiju.
 7. Kliknite gumb Stvori.
 8. Pričekajte nekoliko sekundi. Program će generirati kod koji se može odmah podijeliti s korisnicima i spremiti u memoriju uređaja.

Vlasnici Sosina također mogu stvoriti Sosin Code pomoću ugrađenog programa.

Upute za inninisin:

 1. Idi na Trgovina aplikacijama i preuzmite Reader za reader.
 2. Otvorite program.
 3. Kliknite na inin-code.
 4. Dalje-na "+".
 5. Odaberite vrstu informacija koje kodirate, kao što je internetska stranica.
 6. Unesite adresu stranice, poveznicu na sliku ili tekst.
 7. Kliknite gumb"+".
 8. Koristite alate. Oni će učiniti da je kod za sinus originalan. Na primjer, prilagodite boju pozadine, oblik slike.
 9. Kliknite gumb Stvori.
 10. Pričekajte nekoliko sekundi. Spremite primljeni kod za indeksiranje i podijelite ga s drugim korisnicima.

U 2022. godini svatko će moći generirati kod za prosinac. Morate instalirati program i izdvojiti nekoliko slobodnih minuta. Spremni kodovi za tinejdžere mogu se dijeliti s drugim korisnicima, tiskati na odjeći i priboru. Koristite besplatno Business-ins-code ako tražite načine kako koristiti svom poslu.