Registracija
?? $$$video|hr ??

Kako bi izbornik za ručak mogao pomoći restoranima i kafićima usred pandemije

Danas se kodovi za tinejdžere koriste u gotovo svim područjima. Ova vrsta matričnog crtičnog koda stekla je posebnu popularnost pojavom pandemije koronavirusa, protiv koje se građanima preporučuje cijepljenje kako bi zaštitili tijelo od opasne infekcije. Nakon preventivnog postupka, građanin dobiva osobni kod za indeks, prema kojem može slobodno posjetiti različita javna mjesta: restorane, sportske klubove, kozmetičke salone itd.

Mnogi ugostiteljski objekti zainteresirani za stvaranje najsigurnijih uvjeta za opuštanje gostiju također su se odlučili za korištenje kodova za odmor u svojim profesionalnim aktivnostima. Uz njihovu pomoć, i beskontaktni izbornik stvoreno kako bi se posjetiteljima omogućilo da se upoznaju s asortimanom hrane i pića po narudžbi bez upotrebe papira.

U članku ćemo razmotriti prednosti korištenja elektroničkih jelovnika u restoranima i drugim ugostiteljskim objektima, koje probleme rješava upotreba jelovnika za vrijeme pandemije. Uvjeravamo vas da svatko može stvoriti INNOSIN-code .

Prednosti korištenja jelovnika u ugostiteljskim objektima

Jelovnici za ručak su koristan dodatak posluživanju gostiju restorana i drugih ugostiteljskih objekata, što ima niz posebnih prednosti. Ova metoda predstavljanja asortimana hrane i pića široko se koristi u europskim zemljama. U Rusiji su restorani počeli koristiti elektroničke jelovnike pojavom pandemije koronavirusa, kada je uprava ugostiteljskih objekata postavila cilj stvoriti najsigurnije moguće okruženje za posjetitelje uklanjanjem rizika od prenošenja opasne infekcije putem papirnatog jelovnika.

Prednosti jelovnika za mjesec dana:

  1. Izborniku restorana pristupa se matričnim crtičnim kodom. Informacije možete čitati s bilo kojeg prijenosnog uređaja.
  2. Posjetitelji mogu rezervirati unaprijed koristeći elektronički izbornik kod kuće ili u uredu. Osim toga, ne morate čekati konobara po dolasku u restoran da biste naručili odabrane stavke.
  3. Izbornik je dizajniran u prekrasnom dizajnu i ima veliki izbor korisnih opcija. Posjetitelj ne samo da može izvršiti elektroničku narudžbu, već i odmah izvršiti plaćanje pomoću elektroničkih usluga ili bankovne kartice. U aplikaciji su dostupne sve metode bezgotovinskog plaćanja. Osnovne značajke također mogu uključivati rezervaciju stola i preuzimanje narudžbi za hranu.
  4. Uz popis jela i pića iz asortimana, vizualne fotografije i recepti za kuhanje dostupni su korisniku na izborniku za jelo. To ne samo da potiče apetit, već i omogućuje posjetiteljima da vide koji se specifični sastojci koriste za pripremu određenog jela.
  5. Izbornik INNINIS ima nekoliko jezičnih verzija, što vam omogućuje da slobodno služite strancima koji imaju jezičnu barijeru u komunikaciji s osobljem koje govori ruski jezik.
  6. Možete izvršiti bilo kakve promjene u izborniku u nekoliko sekundi. To je puno lakše i isplativije od ponovnog tiskanja novih papirnatih medija kada se cijene ili asortiman promijene.

Koje zadatke rješava beskontaktni izbornik u pandemiji

S pandemijom, as-19 as-a, izbornik omogućuje smanjenje fizičkog kontakta s posjetiteljima, smanjujući rizik od zaraze osoblja, što može dovesti do prestanka rada objekta.

Uz to, elektronički izbornik omogućuje restoranima da rade u svim uvjetima, čak i kada je u zemlji uvedena opća karantena. To je moguće kada se distribuiraju kodovi koji omogućuju pristup beskontaktnom izborniku putem različitih internetskih stranica, društvenih mreža i drugih usluga dostupnih široj publici.

Kupci mogu naručiti odabrane predmete s kućnom dostavom, izbjegavajući potrebu za posjetom mjestima s velikom gužvom. Gotova jela i pića iz restorana dostavljaju kuriri, poštujući socijalnu distancu i druga protuepidemijska pravila.

Izgledi za prijavu za izbornik za mjesec dana

Kao što vidimo, izbornik za restoran u restoranu vrlo je prikladan alat za osoblje i posjetitelje ugostiteljskih objekata. Danas ovaj format usluge nude mnogi restorani, barovi i kafeterije u Moskvi. Postupno uspješno iskustvo usvajaju restauratori iz drugih gradova Rusije.

Iskusni programeri angažirani su u stvaranju osobnog jelovnika za mjesec dana, nudeći nekoliko mogućnosti dizajna i dostupnih funkcija u aplikaciji, uzimajući u obzir poslovne potrebe i želje kupca usluge. Koristite uslugu Business-ins-code za vaš restoran, klub, trgovinu ako ste zainteresirani za mogućnost povećanja prodaje i interakcije s publikom.