Registracija
?? $$$video|hr ??

Kako koristiti inin-code: načini, mogućnosti

Rusi su relativno nedavno saznali što je to kodeks, iako je izumljen još davnih 1990-ih. Šifra svesinaca postala je široko prihvaćena pojavom pametnih telefona koji mogu čitati podatke šifrirane u dvodimenzionalnoj matrici.

U članku ćemo razmotriti informacije o tome kako koristiti kodove za tinejdžere u suvremenom svijetu, zašto je to potrebno, kako platiti robu i usluge pomoću kodova za tinejdžere.

Značajke i značenje koda za spavanje

Kako izgleda šifra za tinejdžere? INNOSIN kod temelji se na matrici s uzorkom koja se sastoji od modula čiji broj ovisi o količini pohranjenih podataka, kao i dodatnim podacima potrebnim za prepoznavanje pametnih telefona.

Sastav koda za zimu:

 • pozicioniranje (oznaka pomoću koje skener prepoznaje položaj koda);
 • Broj verzije;
 • format (metoda organiziranja podataka).

Informacije su sadržane u vertikalnom i vodoravnom formatu. U EIN inu može E šifrirati više od 7 Ti uća znamenki, više od 4,2 ti uće znakova (uključujući ćirilicu), oko 1,8 ti uća hijeroglifa, 2953 bajta u binarnom formatu. Ugrađeni sustav za ispravljanje pogrešaka omogućuje vam oporavak podataka ako su oštećeni do 30%.

Glavna značajka koda je da se dešifrira pomoću pametnog telefona (pomoću kamere ili posebnog programa za skeniranje).

Značenje koda za spavanje:

 • u njemu se može kodirati velika količina informacija;
 • podaci se čitaju u 1 sekundi;
 • informacije se pohranjuju kompaktno;
 • informacije su dodatno zaštićene.

Značajke koda za zimu

Kada se koristi kod esps, financijske transakcije su pojednostavljene (brzo plaćanje prilikom sinkronizacije s bankovnim kodom, rad s mrežnim registrom prodaje), novi kupci su privučeni proizvodu (brzi klik na vezu do stranice tvrtke), programi povrata novca rade, korisnike možete usmjeriti prema geolokaciji planiranih događaja (koncerti, promocije, događaji).

Koristeći se kodom insin, oni šifriraju:

 • podaci za kontakt za kasnije spremanje na pametnom telefonu ili računalu;
 • Internetske adrese i e-pošta;
 • telefonski brojevi, kada se prebacite na koje možete odmah uputiti poziv;
 • tekstovi.

Gdje se koristi kod za indeksiranje?

S obzirom na činjenicu da u nekoliko sekundi možete dobiti veliku količinu informacija, kod eesinos aktivno se koristi u gotovo svim sferama života. Pomoću nje prodaju robu, vrše plaćanja, putuju, objavljuju velike članke u časopisima. I sve zato što da biste stvorili kod u generatoru vrlo je jednostavno.

Šifra za snijeg može se naći na stajalištima javnog prijevoza (veze vode do rasporeda autobusa i trolejbusa), na bilbordima (oglasi vode do stranice proizvođača), plakatima Kina i kazališnim predstavama (kartu za premijeru možete kupiti odmah). Oni su postali element dizajna i primjenjuju se na markiranu odjeću, torbe, pribor.

Nema više potrebe za kupnjom e-karte. Dobijate kod za ZINOSINIS i predstavljate ga na željezničkoj stanici ili u zračnoj luci.

Široko koristi mogućnosti koda "ruska pošta", praćenje parcela i poštanskih pošiljaka prema kodu alinsa odavno je prestalo biti znatiželja.

U turističkoj industriji, kodovi za zine koriste se za označavanje atrakcija. To znači da svaki turist može organizirati individualni izlet za sebe pomoću interaktivnog vodiča. Na primjer, kod za snijeg nalazi se u blizini muzejskog eksponata ili orijentira. Klikom na vezu možete saznati puno zanimljivih stvari o njima.

Ljubitelji iskušavanja sreće u lutrijama mogu provjeriti kartu prema šifri Sv: je li se dogodilo izvlačenje, je li kupljena karta pobijedila, koliki je iznos dobitka itd.

Kod einsin može se koristiti i za provjeru autentičnosti kupljenog proizvoda. To se posebno odnosi na lijekove i zdravstvene proizvode. Lijek možete provjeriti putem koda insin Online već danas u nekoliko sekundi, što jamči očuvanje dobrobiti i štedi vas od kupnje lažnog.

Upotreba kodova za tinejdžere postala je posebno relevantna tijekom pandemije, kada se koriste za kontrolu kretanja građana, njihovog kontakta s drugim ljudima, čime se sprječava širenje koronavirusa.

Plaćanje putem koda za indeksiranje: kako to funkcionira

Mogućnost plaćanja robe i usluga s kodovima insin ne gubi na popularnosti. To je vrlo zgodno jer pojednostavljuje mnoge financijske transakcije i omogućuje vam da ne nosite velike količine gotovine. Plaćanje kupnji, otplata novčanih kazni, obvezna plaćanja na primitcima - ovo nije potpuni popis mogućnosti.

Za plaćanje stambenih i komunalnih usluga ili poreza može se koristiti šifra za indeksiranje. Da biste to učinili, ne morate ručno unositi podatke o bankovnom računu − možete jednostavno kliknuti vezu i izvršiti operaciju.

Ovom metodom beskontaktnog plaćanja sredstva se prebacuju s jednog računa na drugi skeniranjem koda za indeksiranje pomoću mobilne aplikacije. Prodavatelj kupcu daje kod insin, a kupac ga zauzvrat skenira, unosi iznos plaćanja i potvrđuje operaciju. Takva plaćanja uvelike pojednostavljuju elektroničke doznake u trgovinama.

Kreativna upotreba kodova za tinejdžere

Istraživači su zaključili da uporaba ove tehnologije u različitim dijelovima svijeta ima svoje osobine povezane s razlikama u kulturi, mentalitetu, psihofiziološkim karakteristikama različitih naroda. Dakle, pragmatičniji Europljani, skloni razmišljanju s lijeve strane, koriste se mnogo rjeđe od Azijata. Među Europljanima je matrično kodiranje češće u područjima koja se odnose na verbalnu komunikaciju.

Azijci koriste kevar kodove u najneočekivanijim područjima i neobičnim mjestima, što je vjerojatno i zbog jezičnih obilježja njihovih kultura (poput hijeroglifskog pisanja).

U zemlji izlazećeg sunca, pročelja zgrada, posebno trgovačkih centara, ukrašena su kodovima o SOSINU. Ako usmjerite skener na kod, možete saznati sve potrebne informacije o toj zgradi, vidjeti ljude koji su unutra, pročitati komentare. Iz aplikacije Također možete saznati o trenutnim rasprodajama, popustima i promocijama, pa čak i postati vlasnik kupona za popust.

U istom Japanu, šifra za indeksiranje postala je sastavni dio ulazne vize za strance.

Majice su postale neobičan poklon za vjenčanje mladencima, na poleđini kojih su čestitke mladencima šifrirane. Takvi se darovi danas često naručuju za razne proslave. Kao šifrirane želje uzimaju razglednice, plakate, pa čak i naručuju vanjsko oglašavanje.

Veze za preuzimanje datoteka, glazbe i videozapisa dobivaju na popularnosti, nakon čega možete koristiti dodatni program za automatsko prebacivanje karaoke melodija.

Na Facebook-u, posebno u Facebook-u, možete vidjeti neobične pozivnice prijateljima u obliku kodova za indeksiranje. Klikom na njih možete otići na korisničku stranicu i sprijateljiti se s njima.

Urar Michael Chiuffo smislio je kreativni sat koji je na brojčaniku umjesto brojeva i kazaljki imao broj koji je bio na satu. Da biste saznali koliko je sati, pametni telefon pokreće aplikaciju za dešifriranje koda i skeniranje zaslona, nakon čega se vrijeme prikazuje na zaslonu telefona.

Tradicija prikazivanja vaših osobnih podataka na posjetnicama polako postaje stvar prošlosti. Sada o poslu posjetnice s šifrom od nule u modi, u obliku kojih su predstavljeni osobni podaci i podaci za kontakt. Usmjeravanjem skenera preko koda za indeksiranje možete automatski dodati kontakt u adresar i uputiti poziv.

Tetovaže s kodovima za tinejdžere postale su jedan od načina da se istaknete i pokažete svoju osobnost. Moraju se ispuniti vrlo pažljivo, obrtnici moraju biti pravi draguljari, jer svaki element mora biti pažljivo nacrtan (samo jedna pogreška − a kod se ne računa). Štoviše, možete napraviti i privremene i trajne, a veze mogu dovesti do isječka vaše omiljene pjesme, stranice na društvenim mrežama ili osobne stranice. Oni čak izrađuju translacijske tetovaže s osobnim kodovima za one koji su cijepljeni protiv koronavirusa, tako da se mogu predstaviti prilikom ulaska u restoran ili druga javna mjesta gdje im nije dopušteno bez certifikata.

Inin ine kodovi u e infiltrirali u vijet mrtvih. Počeli su se prikazivati na nadgrobnim spomenicima, unoseći sve podatke o pokojniku u matrični kod. To je prikladno kako za održavanje baze podataka groblja, tako i za one koji žele saznati više o tome kako je pokojnik bio tijekom svog života.

Proučavanje psihološkog utjecaja urbanog okruženja datira iz 1950-ih i naziva se psihogeografija. Njegova suština leži u činjenici da je za svaki urbani objekt sastavljen svojevrsni psihološki portret udruga, događaja koji su se ovdje dogodili, sjećanja povezanih s ovim mjestom. Danas su takvi objekti (parkovi, ulice, zgrade) počeli dodjeljivati kod umjesto žutih strelica kojima su ranije bili označeni. Na internetu se sve informacije o bilo kojem objektu mogu nadopuniti vašim vlastitim. Dakle, klikom na vezu do koje vodi INININ code, ne samo da možete pročitati informacije, već i objaviti svoje.

Po istom principu djeluje i na mjestu na kojem se stvarni predmeti isprepliću s virtualnim nakon što im se dodijeli kod za indeksiranje i poveže s člankom u Vikipediji.

Opseg primjene kodova za indeksiranje prilično je opsežan. Razvojem mobilnih komunikacija i sveprisutnošću naprava, oni su postali široko korišteni u potrošačkom okruženju. Da biste čitali šifrirane podatke, plaćali mnoge usluge, kupovali robu, dovoljno je imati pametni telefon ili alineju s kamerom ili aplikacijom za skeniranje kodova za alineju. Prikladni su i jednostavni za upotrebu.